Treść strony
Drogi Gościu,
usiądź wygodnie przy stole i rozkoszuj się smakiem i stylowym otoczeniem.
Dania Restauracji Magnackiej nawiązują do kuchni staropolskiej, ale uwielbiają je również światowi podróżnicy. Jeśli raz zakosztujesz zupy szlacheckiej z borowików to już zawsze będziesz o nas pamiętał. Warto wybrać się w podróż w czasie i skusić się na lasowiackiego chopcia w sosie porowym lub dzika w panierce z orzechów i biszkoptów. Nasz szef kuchni Artur Florkiewicz potrafi wydobyć niepowtarzalny smak i aromat każdej potrawy a do tego niczym malarz artysta "namaluje" na Twoim talerzu wykwintne dzieło sztuki.
Brzmi bajecznie? Ale jak smakuje! Pochwalimy Ci się, iż właśnie te dania zostały docenione certyfikatem: Szlak Kulinarny Podkarpackie Smaki.
Nie opuszczaj nas bez deseru.
Nasze potrawy i ciasta robimy z naturalnych regionalnych składników. Nie możemy nie wspomnieć o szarlotce z sandomierskich jabłek w kruchym cieście podkreślonym delikatnym aromatem cynamonu cejlońskiego. Przepis został zapisany w księdze zamkowej kuchni.